У Дніпрі відзначать 50-річчя стадіону «Метеор»

02.09.2016 14:45   -
Автор:

5 вересня о 16.00 на стадіоні Метеор (вул. Макарова, 27а) пройде урочистий захід з відзначення 50-річчя стадіону. Захід відбудеться за участю директора департаменту гуманітарної політики міської ради Геннадія Глядчишина.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
На святковий захід запрошені гості: Олімпійський чемпіон з важкої атлетики Юрій Зайцев, призер Олімпійських ігор у Токіо з легкої атлетики Іван Бєляєв, Олімпійська спортсменка Марія Улітіна, президенти федерацій з бадмінтону, легкої атлетики, тхеквандо, дзюдо, айкідо, представники футбольних клубів «Сталь» та «Дніпро». На заході пройде нагородження кращих з кращих та святковий концерт.
З 10.00 розпочнеться парад відкриття змагань по волейболу та легкоатлетичному кросу по 6-ти віковим категоріям. Також на стадіоні відбудеться спартакіада з дартсу, доміно, настільного тенісу, в якій візьмуть участь працівники Південного машинобудівного заводу, учні професійно-технічного училища № 17 та коледжу ракетно-космічного машинобудування.
З 15:00 до 18:00 працюватиме музей. Будуть представлені експозиції розвитку стадіону. Також пройде фотовиставка, присвячена історії та майбутньому СК «Метеор».