У Дніпрі відкрито VETERAN HUB – простір підтримки та рівності для ветеранів та їхніх родин

07.11.2020 13:25   -

 VETERAN HUB — сучасний центр для роботи, навчання та консультацій для ветеранів та їхніх близьких. Нова точка збору ветеранів за адресою вул. Мечникова, 19, бізнес-центр Civilization, 17-й поверх.

Усередині простору передбачено коворкінг, простір для презентацій з мультимедіа та кімнати для особистих консультацій. Площа нового Veteran Hub — 240 м², у хабі чудовий панорамний вид на Дніпро та парк.

У Дніпрі відбудеться відкриття центру VETERAN HUB

У Veteran Hub Дніпро учасники бойових дій і члени їхніх родин можуть отримати фахову безоплатну юридичну та психологічну допомогу, консультації з працевлаштування або поспілкуватися з побратимами про спільне. Veteran Hub— це також відкритий майданчик для ветеранів, активних громадян і громадських організацій, які опікуються справами учасників АТО/ООС — у просторі створено та відповідним чином обладнано окрему зону коворкінгу, де можна проводити зустрічі, презентації чи навчання, – повідомляє Дніпроград.

За словами організаторів проєкту, Veteran Hub у Дніпрі — простір підтримки та рівності для ветеранів та їхніх родин, військовослужбовців, полонених, родичів загиблих і зниклих безвісти. Місце, де ветерани почуватимуться, як удома. Тут вони зможуть отримати безкоштовні послуги: юридичну консультацію, пораду з пошуку роботи, поговорити з психологом або знайти свою групу підтримки.

У Дніпрі відкрили Veteran Hub. Тут учасники бойових дій зможуть отримати допомогу

Як розповіла регіональна менеджеркаVeteranHub у Дніпрі Катерина ЕсмановаVeteran Hub Дніпро це третій ветеранський простір, який відкрився в Україні. Київський осередок працює вже два роки, нещодавно було відкрито хаб у Вінниці, сьогодні розпочав роботу Veteran Hub у Дніпрі. Однак через карантинні обмеження він працюватиме поки що дистанційно. Отримати консультацію фахівців можна в онлайн-режимі на фейсбуку або на сайті, а також за єдиним номером 067 348 28 68.

“Ідея створити подібний центр підтримки ветеранів з’явилася у 2016 році. У 2018 році ми відкрили перший Veteran Hub у Києві. В цей же час виникла ідея створити подібний простір в інших регіонах. Приблизно місяць назад ми відкрили один із центрів у Вінниці, сьогодні відкриваємо у Дніпрі. В планах, для простоти доступу ветеранів, відкрити 6-7 центрів по всій Україні. Також у нас є виїзна команда, вона працює тільки по Київській області. Така команда може приїхати до ветерана, коли ветеран не має змоги дістатись центру Veteran Hub”, — повідомила регіональна менеджерка Veteran Hub у Дніпрі Катерина Есманова.

У Києві проєкт виявився успішним, ми побачили, що попит є і він зростає, тому зрозуміли, що наші послуги потрібні. Подібного у Дніпрі не було. Оскільки Дніпро розташоване неподалік від лінії розмежування і війни, місто з найбільшою кількістю ветеранів, тож тут буде попит на ці послуги.