У Дніпрі відкриють креативну виставку, присвячену подіям на Майдані

05.02.2019 15:45   -
Автор:

Календарі, плакати, артбук та навіть абетка. 8 лютого у Дніпрі відкриють виставку “Майдан: простір творчості”. Там – 74 проекти, створені студентами-дизайнерами у часи Революції Гідності. Експозицію можна буде переглянути в Дніпропетровському національному музеї більше місяця.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» із посиланням на управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Проект «Майдан: простір творчості» вже виставлявся у Києві, Одесі, Мелітополі, Хмельницькому та Львові. Тепер виставку зможуть побачити і мешканці Дніпропетровщини. Презентація – вже 8 лютого о 16:00», – розповіли в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.
Основу експозиції склали дипломні та курсові роботи студентів-дизайнерів. Серед найцікавіших експонатів – експериментальний артбук із металу, серія абеток, календарів та плакатів на тему Майдану й військової агресії. Доповнили експозицію тематичними артефактами місцевої музейної збірки.
Переглянути виставку можна буде до 17 березня щодня з 10:00 до 16:00, окрім понеділків та останньої п’ятниці місяця.
На відвідувачів чекають за адресою: м. Дніпро, Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д. Яворницького, просп. Д. Яворницького, 16.
Деталі на сайті.