У Дніпрі відбувся марш Героїв (ФОТО)

25.05.2016 10:09   -
Автор:

23 травня у День Героїв України у Дніпрі вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули під час АТО. Люди пройшли ходою біля ОДА. У руках несли портрети загиблих солдатів.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала громадський активіст Людмила Кострюкова, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«Свято відбулося. Без представників влади. Але відбулося.
Свято Героїв – це день пам’яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято націлене на те, щоб відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.
І сьогоднi, виборюючі незалежність, ми постiйно стаємо свiдками нових героїчних подвигiв наших спiввiтчизникiв, які, безперечно, увійдуть в історію новітньої України. Вони є і серед нас. Але багато загинуло. Або скалічені.
Українські герої поставили свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятили власне життя служінню Украіні і українській нації», – написали вона.
Читайте также: 27 мая в больнице им. Мечникова ждут доноров.