У Дніпрі відбувся масштабний дитячо-молодіжний фестиваль «Моє позашкілля»

24.09.2018 17:45   -
Автор:

Минулими вихідними у Дніпрі, в парку ім. Т. Г. Шевченка, відбувся масштабний дитячо-молодіжний національно-патріотичний фестиваль «Моє позашкілля». Свято приурочене до 100-річчя позашкільної освіти в Україні.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на пресс-службу Дніпровської міськради.
На фестивалі 18 комунальних позашкільних навчальних закладів та Комунальний заклад «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міської ради презентували себе та знайомили зі своєю діяльністю гостей заходу в інтерактивному форматі. Батьки шукають не лише престижні заклади з комфортними умовами, а й установи, де є педагогіка партнерства, дитиноцентризм, де є діалог і підхід до кожної дитини окремо, де створено умови для реалізації дитиною власної освітньої траєкторії, де є перспективи розвитку.
Батьки мали змогу познайомитися з позашкільними навчальними закладами міста, поспілкуватися з керівниками та отримати додаткову інформацію про напрямки роботи, гуртки та розташування. Також на кожній локації маленькі дніпряни отримали подарунки. Крім цього, для відвідувачів фестивалю влаштували концертну програму з візитівкою від кожного закладу, розіграші та веселий флешмоб.