У Дніпрі відбудеться концерт пам’яті Михайла Круга

12.04.2018 14:30   -
Автор:

Концерт пісень Михайла Круга у Дніпрі відбудеться на честь його мами, яка померла цього року. Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів заходу.
У Дніпро їде перший українській триб’ют гурт, що виконує пісні легендарного Михайла Круга. Проект отримав офіційну підтримку родини співака, яка кожного концерту у вітальному листі передає українським слухачам побажання з Твері.
Аншлагове шоу відбудеться 19 квітня о 19:00 в залі БК Машинобудівників. Найкращі хіти короля шансону виконуватимуть 7 неперевершених українських музикантів, які з великою любов’ю підійшли до його творчості. Особливу увагу вони приділили саме ліричним композиціям артиста, що чудово звучать у виконанні чоловічого та жіночого вокалу гурту.
За півторогодинний концерт слухачі почують більше 20 хітів, таких як «Кольщик», «Золотые купола», «Владимирский централ», «Приходите в мой дом» та багато інших.
Вечір пам’яті Михайла Круга пройде в мультимедійному супроводі з інтерв’ю та кліпів артиста, що відкриють його багатогранність та внутрішній світ. До цього подібні аншлагові концерти відбулись в Сумах та Києві. Виступ у Дніпрі відбудеться ще й на честь пам’яті матері Михайла Круга, яка пішла з життя в січні цього року.
Продаж квитків за посиланням, та в усіх касах міста.