У Дніпрі відбудеться форум-театр «Право вибору переселенців»

16.03.2018 16:45   -
Автор:

Інститут «Республіка» запрошує внутрішньо переміщених осіб, представників окружних і територіальних виборчих комісій, представників місцевої влади, членів політичних партій, громадських активістів та інших активних мешканців міста Дніпро до участі у створенні вистави форум-театру на тему «Право вибору переселенців».
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів заходу.
Форум-театр – це метод інтерактивної роботи з різними прошарками суспільства, спрямований на вирішення соціальних проблем. Сутність форум-театру полягає у пошуку шляхів вирішення проблеми чи виходу зі складної життєвої ситуації в межах запропонованої теми вистави спільно з глядачами.
Мета – сприяти реалізації конституційних прав ВПО та їх активної участі у розбудові громади та країни в цілому через інструмент прямої демократії – вибори.
Дата: 25 березня 2018 року
Місце: м. Дніпро, вул. Троїцька, 21г (Центр конференцій «Parle»)
Створення вистави: 12:00-16:00
Презентація та обговорення: 16:00-17:30
Під час вистави учасники зможуть:
➢ обговорювати існуючі виклики та проблеми у сфері виборчого права ВПО і спробувати знайти на них відповіді;
➢ грати в театральні ігри;
➢ ділитися емоціями та думками;
➢ створити виставу форум-театру, яка буде продемонстрована глядачам.
Для участі у виставі НЕ потрібно бути актором чи мати попередній акторський досвід. Найважливіше – це ваше бажання поділитись вашим життєвим досвідом на задану тему форум-театру. Потрібні ваша готовність взяти участь у показі даної вистави для глядачів та прагнення стати частинкою творчого процесу.
Участь у першій частині форум-театру, а саме в розробці та постановці вистави зможуть взяти до 10 осіб. На презентацію вистави з 16:00 запрошуються усі охочі, що попередньо зареєструються та отримають запрошення.
Анкета учасника заходу за посиланням. Реєстрація триває до 24 березня до 09:00. Ви маєте отримати підтвердження участі від організатора.