У Дніпрі утікач на Audi збив трьох пішоходів

17.02.2020 09:22   -
Автор:

В наслідок ДТП ввечері 16 лютого, скоєного утікачем від поліції, в Дніпрі злочинцем було збито трьох людей – двоє чоловіків і дитина. Батько дитини загинув на місці, а решта двоє – з важкими травмами були доставлені в лікарню. Трагедія сталася на перехресті проспекту Слобожанського та вулиці Воронезької.
Почалося все з того, що поліцейський патруль став свідком того, як пасажир автомобіля Audi, побачивши патрульних, відкрив задні двері під час руху авто, та закричав — “допоможіть!“.
Поліцейські вимагали зупинки авто, але водій почав тікати. Переслідування тривало протягом 10 хвилин, в результаті чого, через високу швидкість, водій Audi не впорався із керуванням і збив трьох пішоходів. В цей момент з авто вискочило троє чоловіків – двоє втікали з місця ДТП, а третій побіг у напрямку поліцейських.
Виявилось, що двоє злочинців силою заволоділи автомобілем власника і везли його в невідомому напрямку.
Поліція наздогнала втікачів.
«Екіпажі та співробітники полку поліції особливого призначення наздогнали двох втікачів і затримали їх. Під час поверхневої перевірки у одного з них інспектори та у салоні авто виявили предмети, схожі на пістолети. Попередньо пістолети — бойова зброя. На місце події поліцейській викликали слідчо-оперативну групу Індустріального відділку поліції. Як з’ясувалося, чоловік, який втікав від поліції за кермом Audi перебуває у розшуку Сакським відділком поліції ГУМВС України в АР Крим та м. Севастополь за ст.189 (Вимагання) ККУ», – йдеться в повідомленні Патрульної поліції Дніпропетровської області на сторінці Фейсбук.
Попередньо, чоловікам загрожує відповідальність за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ, за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ, ст.146 (Незаконне позбавлення волі) ККУ, ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.
Світлина від Патрульна поліція Дніпропетровської області.Світлина від Патрульна поліція Дніпропетровської області.
Днепр.Главное