У Дніпрі теплопостачальні підприємства готуються до опалювального сезону і проводять капітальні ремонти

01.09.2021 16:52   -
Автор:

У Дніпрі триває підготовка до опалювального сезону. Комунальники проводять різні ремонти, заміни обладнання у котельнях, оновлюють тепломережі. Наразі на житловому масиві Червоний камінь триває капітальний ремонт (із заміною трубопроводу опалення) від вул. Коробова, 24 до вул. Ю. Кондратюка, 1. Загалом по цій мережі теплоносій подається до чотирьох багатоповерхівок та дитячого садка.

За словами старшого майстра дільниці № 3 комунального підприємства «Теплоенерго» Михайла Яроша, ця частина трубопроводу не витримала гідравлічних випробувань, які почали проводити одразу після закінчення опалювального сезону, тому вирішено цілком замінити аварійну ділянку.

«Ще під час опалювального сезону виникали проблемні ситуації на цій тепловій мережі, але ми швидко все усували. Урешті гідравлічних випробувань вона не витримала. Тому зараз замінюємо ділянку тепломережі завдовжки 225 метрів. Вона розташована під дитячим майданчиком, тому застосовуватимемо спосіб протягування трубопроводу. Після закінчення усіх ремонтних робіт цілком відновимо благоустрій території: заасфальтуємо, укладемо газон. Таким чином наші абоненти будуть з якісним теплопостачанням в опалювальний сезон», – підкреслив Михайло Ярош.

Представник КП «Теплоенерго» також додав, що на його тепловій дільниці № 3 підготовка до опалювального сезону виконана на 95 %.

Мешканець ж/м Червоний камінь Артур Колінько схвалює ремонт тепломережі: «Добре, що готуються до опалювального сезону завчасно, проводять заміни, де потрібно. Сподіваємося, що завдяки цьому взимку будемо з якісним теплом».