У Дніпрі судять екс-чиновника по справі багатомільйонного фейкового ремонту фасадів

04.02.2019 19:00   -
Автор:

Сьогодні, 4 лютого, у Жовтневому районному суді розпочався судовий процес по справі багатомільйонного фейкового ремонту фасадів Дніпра.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Дніпроград“.
Позов на екс-директора департаменту стратегічного розвитку та інвестицій Сергія Резніка подала Дніпровська міська рада. Суть цього позову – зловживання владою або службовим становищем.
Нагадаємо, у липні 2017 року Дніпровська міська рада уклала договір із фірмою “Равелін” на виконання капітального ремонту та архітектурного освітлення головних фасадів житлових будинків по проспекту Дмитра Яворницького, вулиці Харківської та площі Вокзальної.
Зловживаючи службовим становищем, тодішній директор департаменту Сергій Резнік, затвердив та видав для оплати Державній казначейській службі завідомо неправдиві офіційні документи про нібито виконання вказаних робіт, достовірно знаючи, що насправді вони не виконувались.
У зв’язку з цим з бюджету безпідставно перераховано підприємству понад 21 мільйон гривень.
Перше засідання, яке мало відбутись сьогодні, перенесли за причиною зміни захисника сторони обвинуваченого – він не встиг ознайомитись зі справою. Наступне слухання відбудеться 28 лютого.