У Дніпрі стартує акція Networking: change makers

02.10.2018 19:45   -
Автор:

Networking: change makers – це соціальна акція, яка взяла свій початок з Києва, поширилася по Україні і дійшла до Дніпра. Кожен четвер з 19:00 до 23:00 на базі «Піцца Ветерано» відбуватиметься зустріч представників еліти Дніпра.
Про це у спеціальному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» повідомила організатор Марія Гершова.
Захід об’єднуватиме людей з різних сфер, які будуть обмінюватись досвідом, запуском нових проектів та контактами. Networking: change makers орієнтується на представників громадського руху, державних секторів, діячів науки, культури, журналістів, представників бізнесу та усіх людей, які небайдужі до розвитку міста Дніпра, щоб разом спричинити певні зміни.
Це буде неформальне спілкування, коли учасники підходять один до одного та знайомляться, у цьому їм допоможуть організатори. Усе відбуватиметься, як зустріч старих друзів, запевнила Марія Гершова.
Вона наголосила, що завданням події є утворення традиції: «Кожен четвер ми збираємось і робимо спільні ідеї та обмінюємося контактами. Сама структура події відсутня, тобто ніхто не буде виступати, робити промо і тому подібне».