У Дніпрі розпочалась підготовка до Дня Захисника України

14.09.2016 13:35   -
Автор:

19 вересня о 15:00 полк «Дніпро-1» та Штаб національного захисту Дніпропетровської області запрошують всі волонтерські та громадські організації, об’єднання учасників АТО та представників місцевої влади до першої зустрічі робочої групи з організації Дня Захисника України.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Штаб нацзахисту області.
«14 жовтня 2015 року Штабом та Полком був ініційований Марш Захисників, яки зібрав представників ЗСУ, Нацгвардії та Національної Поліції. Більше ніж три сотні бійців, разом з десятком одиниць бойової техніки пройшли центром міста та зібралися на пл.Героїв Майдану, де відбулася урочиста частина та нагородження. Також, були залучені волонтери, які пригощали всіх бажаючих. Загальна кількість людей, які прийняли участь у святі за власним бажанням, становить біля 5000 осіб.
Головна мета створення організаційного комітету: розробка плану проведення урочистого свята до Дня Захисника України (14 жовтня 2016), яке посідає дуже важливе місце поруч з Днем Незалежності, а також, уникаючи неживих протокольних заходів, гідно відзначити День, присвячений Героям України, які захищали і продовжують воювати на за Свободу і Незалежність України», – говориться в повідомленні Штабу.