У Дніпрі провели інтелектуальну гру «KAHOOT!» до Дня Незалежності України

23.08.2021 08:21   -

Коли ввели гривню та в якому році вперше пролунав державний гімн – на такі питання відповідали 20 серпня учасники інтерактивної гри «Kahoot!», яку приурочили до Дня Незалежності України. Її проводили онлайн у Ситуаційному центрі Дніпра. Долучитися до гри міг будь-хто через трансляцію на youtube-каналі молодіжної ради Дніпра, – повідомляє Дніпровська міська рада.

Ставили питання учасникам дві ведучі: директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар’я Біла та 16-річна школярка Аделіна Дьякова: «Питання були різної складності, на деякі треба було згадати уроки історії. Але всі відповідали доволі швидко. Така гра тренує тебе, бо вважаю, що кожен громадянин країни повинен знати її історію. Як казав В’ячеслав Чорновіл: «Україна починається з тебе»», – поділилася одинадцятикласниця. 

Усього було 24 питання, готувала їх молодіжна рада та молодіжний медіацентр Дніпра.

 «Така гра до Дня Незалежності України у нас дебютна. Взяла участь більш ніж сотня охочих. Зазначу, що зараз дуже важлива неформальна освіта, і сьогоднішній «Kahoot!» – це тренувальний майданчик для вивчення власної історії, ми спілкувалися в чаті між собою, ділилися враженнями, й атмосфера була дуже теплою», – наголосила Дар’я Біла. 

У підсумку – п’ять щасливчиків отримали унікальні набори пазлів «Панорама середмістя Дніпра».