У Дніпрі проходить акція «Я бажаю тобі, Україно…!», задіяно 7 локацій по всьому місту

24.08.2021 20:03   -

Написати привітання Україні в День Незалежності змогли всі охочі в рамках акції: «Я бажаю тобі, Україно…!». Залишити теплі слова на наліпках у формі синьо-жовтих сердець можна було на святковому стенді із зображенням мапи України на майданчику біля КСК «Шинник». Водночас там провели і святковий концерт з танцями й піснями.

«Така акція до 30-річчя Незалежності проходить уперше у Дніпрі на семи локаціях по всьому місту. Завдяки такій ідеї ми зможемо втілювати в життя різні побажання від містян. Від себе бажаю Україні та її громадянам впевненості й головне – здоров’я», – розповів представник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Роман Корсаков.

Залишила побажання й дніпрянка Аліна Сендецька з дітьми: «Найголовніше — знати історію своєї країни й розповідати про неї дітям. Таке побажали з сином й донькою».

«Такі заходи вважаю дуже потрібні, бо ми повинні чути одне одного, й тут можна почитати безліч пропозицій чи просто теплих слів», — сказав містянин Олексій.

Також привітання ще можна написати: на проспекті Миру, що на житломасиві Лівобережний, набережній на Сонячному, бульварі Слави, майданчику біля палацу культури «Північний», біля БК «Енергетик» у Придніпровську та біля культурно-дозвільного центру «Іскра»,  що у Таромському.