У Дніпрі поліція випадково затримала наркодилерів, у яких було більше 120 пакетів з наркотиками

31.01.2022 18:15   -

У Дніпрі, на Запорізькому шосе, патрульні поліцейські затримали громадян, що мали при собі 129 пакетів з наркотичними речовинами.

Близько 22 вечора 30 січня патрульні цілком випадково зупинили авто Mercedes Benz – потрібні були свідки при оформленні протоколу на водія у нетверезому стані.

Пасажири і водій зупиненого авто поводились надто нервово, що дало підстави поліцейським уважніше оглянути їхне авто. В результаті було викрито зграю наркодилерів.

Водій та двоє пасажирів — чоловік і жінка, помітно нервували, спілкуючись з поліцейським. Це здалося інспекторам підозрілим, тож вони провели поверхневу перевірку водія, пасажирів та транспортного засобу.На підлозі салону патрульні виявили коробку, водій самостійно відкрив та показав її вміст. Всередині лежала велика кількість згортків в ізоляційній стрічці. У пасажирів патрульні виявили також сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні.Зокрема, слідчі вилучили 105 сліп-пакетів із речовиною, схожою на наркотичну, з коробки, 19 подібних сліп-пакетів у пасажирки та 5 у пасажира Mercedes. Усіх доставили до відділку поліції для з’ясування обставин“, – йдеться у повідомленні поліції.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК.

Немає опису світлини.