У Дніпрі «наливайка» споювала неповнолітніх

13.02.2020 08:56   -
Автор:

Інспектори з питань благоустрою міста Дніпра викрили торгову точку, де всупереч закону алкоголь продавали неповнолітнім.
«До інспекції з питань благоустрою надійшло звернення про повне ігнорування правил торгівлі так званою наливайкою «Градус», що знаходиться на вулиці Титова, 8. Зі слів місцевих мешканців, там здійснювався продаж алкоголю цілодобово, в тому числі і неповнолітнім. Наші інспектори одразу відреагували. Під час рейду був виявлений факт, коли продавчиня, не спитавши документів, продала алкоголь неповнолітньому. Це серйозне порушення, штраф – від 6800 гривень та анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами», – розповів начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.
Інспекторам вдалося зняти момент продажу алкоголю неповнолітній особі на приховану камеру, після чого було викликано поліцію.
Неповнолітній покупець алкоголю написав пояснювальну, що буде додана до справи проти організаторів протизаконного бізнесу.
За українським законом заборонено продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.
800
За інформацією ДМР.
Днепр.Главное