У Дніпрі мешканці дворів масово висаджують квіти

20.05.2020 11:14   -

Днями містяни запустили флешмоб «#Дніпро_квітуче». Щойно запрацювали карантинні послаблення жителі багатьох будинків вийшли на свої подвір’я та взялися наводити там лад, зокрема, висаджувати квіти та дерева. У соцмережах флешмоб набув неабиякої популярності – щодня до нього долучаються все більше громадян. По допомогу в наданні квітів деякі звертаються до місцевої влади.

Так, чорнобривці, петунії, сальвії тепер красуються і у квітнику біля будинку № 2 по вул. 20 років Перемоги.
«Ми з мешканцями будинку регулярно проводимо різноманітні толоки. Завдяки наданим рослинам зробимо гарний квітник під під’їздом. Неподалік від нас дитячий майданчик: вважаю, дуже важливо, аби дітей оточувала краса, бо якщо малеча бачитиме тільки недопалки, зламані дерева та купу сміття, то все це буде погано впливати на її свідомість, а якщо буде зелено, охайно, то це приклад – потрібно берегти та примножувати красу, а не смітити», – говорить мешканка будинку Ольга Шибка.

Долучитись до флешмобу та дізнатись більш детальну інформацію можна у фейсбуці за хештегом «#Дніпро_квітуче» або в однойменній вайбер-групі https://invite.viber.com/?g2=AQAtti5h5HH%2FTUuKDTfyifUmu8JjUqr9b0nUBOIxqnF%2FLKywYgZ2fa965otQV1Pq&lang=ru