У Дніпрі генерал Забродський провів зустріч з ветеранами АТО/ООС

25.06.2020 21:47   -

24 червня генерал-лейтенант ЗСУ, народний депутат Михайло Забродський провів у Дніпрі неформальну зустріч із ветеранами російсько-української війни.

Хоч зустріч була неформальною, ветерани цікавились не лише питаннями реабілітації та соціальної підтримки, але й загальними проблемами України.

Михайло Забродський розпочав зустріч із зауваження про те, що перед Україною стоять серйозні виклики в умовах непродуманої політики нинішньої влади та майбутніх місцевих виборів.

«Україна входить в дуже складний політичний період, вірніше, вона увійшла в нього ще майже рік тому, але восени на всіх нас чекає визначна політична подія – іде мова про місцеві вибори. Цей рік був непростим для багатьох. Навіть ті, хто рвались до влади і взяли її, далеко не все змогли реалізувати», – зазначив генерал.

На питання про військову кар’єру, Забродський відповів, що не полишав військової служби, а лише тимчасово призупинив свою службу через необхідність виконання обов’язків народного депутата.

На думку Михайла Забродського, політика нинішньої влади в плані розбудови ЗСУ, взагалі не може бути названа політикою – ніякої продуманої стратегії та чітких пріоритетів, нажаль, немає. Водночас, генерал підкреслив, що небезпека поновлення активних бойових дій з боку російських та терористичних формувань зберігається.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420