У Дніпрі для молоді влаштували безкоштовний кінопоказ

21.12.2017 15:45   -
Автор:

21 грудня в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – місто, де збуваються мрії» активній молоді безкоштовно надали квитки на фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» та флешки.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Для різних вікових категорій обирали різні розваги. Діти йшли до цирку, а молодь відвідала фінал гумористичного чемпіонату «КаВуН» та кіносеанси, адже це їм більш цікаво. Сьогодні тут зібралися студенти та учні старших класів», – зазначив завідувач сектору молодіжної політики відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Сергій Луденський.
Сьогоднішній кінопоказ зібрав понад 100 активних студентів та школярів. Одна з них – учениця 11 класу Олександра. Дівчина займалася вивченням природи Магдалинівського краю. У результаті дослідження вона відкрила два види, які раніше на цій території не зустрічалися. Олександра каже, їй приємно, що її працю бачать та відзначають.
«Мені дуже подобається така діяльність, а якщо тебе ще й заохочують – це дуже класно. Я вважаю, що таких заходів потрібно робити більше. Тоді більше людей потягнуться до науки та знань», – зазначила вона.
Загалом в рамках програми «Дніпро – місто, де збуваються мрії» кіносеанси відвідали 500 представників молоді. Завершиться програма 26 грудня молодіжним карнавалом у Палаці дітей та юнацтва. Для містян влаштують конкурси, розваги, фотозони та розіграш призів.
Захід можуть безкоштовно відвідати усі охочі. Для цього є дві умови – обов’язкова реєстрація, яка проходить на сторінці управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання у соціальній мережі Facebook, та наявність карнавального костюму.