У Дніпрі 250 курсантів склали присягу працівників поліції (ФОТО)

14.10.2016 13:12   -
Автор:

У День українського козацтва та День захисника України у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди проведення та складання Присяги працівника поліції курсантами першого курсу.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу учбового закладу.
Привітати зі святом курсантів та співробітників навчального закладу завітали почесні гості: Директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України генерал-майор поліції 3-го рангу Віктор Слівінський, начальник управління Центрального територіального об’єднання Національної гвардії України – начальник штабу, генерал-майор Олександр Набок,начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області генерал поліції третього рангу В’ячеслав Аброськін, народний депутат України Юрій Береза, заступник міського голови Олександр Шикуленко, заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Павло Баранник, та інші.
Також на свято завітали старшокурсники загальноосвітніх навчальних закладів міста та області.
Розпочалися урочистості традиційно з внесення на плац університетського знамена. Першим до присутніх звернувся ректор університету Віталій Глуховеря: «Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатися відданими українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими співробітниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян нашої України».
Далі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов’язків бійців АТО та працівників ОВС. Урочисто-траурною ходою курсанти поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам поліції на Соборній площі.
Після складання Присяги особовий склад університету під супровід оркестру виконав Державний Гімн України.