У Дніпрі у ТЦ відкрили унікальний сервісний центр (ФОТО)

01.11.2016 14:57   -
Автор:

1 листопада у Дніпрі відкрили унікальний об’єднаний центр послуг. Тут можна отримати всі основні сервіси, які перебувають у компетенції Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), а також послуги сервісного центру Міністерства внутрішніх справ. Дніпро став другим після столиці містом, де функціонує сервісний центр МВС. Центр надання послуг, що працює за принципом відкритого офісу, облаштували на другому поверсі одного з торгових комплексів міста – на проспекті Слобожанський, 31д. Тут дніпряни зможуть отримати 174 адмінпослуги.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Унікальний центр є проектом нового зразка. Він здатний зробити велику кількість затребуваних послуг більш доступними для населення. Надалі якомога більша їхня кількість надаватиметься без участі чиновників. У центрі працює спеціально підготовлений персонал, орієнтований на клієнта. Конкурс на посаду тут – 60 осіб на місце.
Завдяки незвичному розташуванню центру час очікування тут стає більш комфортним – його можна провести, роблячи покупки або відпочиваючи на фуд-корті. Стежити за чергою можна за допомогою спеціальних екранів, розміщених по всьому центру. Разом з тим, одне із завдань «прозорих офісів» – мінімізувати живу чергу, замінивши її електронною.
Центр, зокрема, надаватиме платні та безкоштовні послуги по лінії МВС. Це видача та обмін водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення і видача номерних знаків. Крім того, тут можна зареєструвати земельні ділянки, отримати виписку з Державного земельного кадастру, реєстрацію прав на нерухоме майно, реєстрацію декларацій у сфері містобудування та отримати інші адміністративні послуги.