У Дніпрі хочуть заборонити рекламу на зупинках

03.11.2016 14:41   -
Автор:

На сайті Дніпровської міськради з’явилась петиція з пропозицією заборонити будь-яку рекламу на зупинках місцевого транспорту.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Така пропозиція пов’язана з тим, що на сьогодні на багатьох зупинках громадського транспорту розміщені рекламні плакати, які вкрай негативно впливають на психічно-емоційний стан людини та порушують право людини на повагу до людської гідності (ст. 28 Конституції України). Це реклама благоустрою могил, виготовлення пам’ятників для могил, придбання волосся на парики, поїздки до тимчасово окупованих територій тощо.
Тут повинні бути гарні образи, завдяки яким людина відчуватиме себе живою…бачитиме красу та цінність її життя. Позитивним прикладом є зупинка «Тополь-1», на якій розміщено Петриківський розпис – надбання української нації, що внесено до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО.
Дивитись на творчість української нації набагато приємніше, аніж на «творчість». місцевого не то бізнесу, не то вкрай невдалого проекту місцевого управління реклами та торгівлі», – говориться в тексті петиції.