У День міста в Дніпрі за безпекою стежитимуть 2 тисячі поліцейських

08.09.2016 16:56   -
Автор:

Цими вихідними Дніпро відзначатиме День міста. 10 і 11 вересня на дніпрян і гостей міста чекає насичена програма. За порядком стежитимуть 2 тисячі працівників поліції.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Ми доклали всіх зусиль, щоб у День міста всі почували себе комфортно. І під час свята, і після нього ми дуже ретельно стежитимемо за чистотою. Тому мешканцям центральних районів, де буде розташована найбільша кількість святкових локацій, перейматися не варто», – наголосив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко Олександр Шикуленко.
У святкові дні комунальні служби Дніпра працюватимуть у три зміни. Також у місцях наймасовіших заходів встановлять біотуалети, в місті чергуватимуть машини швидкої медичної допомоги. За порядком стежитимуть 2 тисячі працівників поліції. Заступник мера також додав, що відчутних обмежень руху громадського транспорту в місті не буде. «Буде перекрита Січеславська набережна. Вона перетвориться на суцільний бульвар. Та будуть об’їзні шляхи з вказівниками. Інший транспорт рухатиметься у штатному режимі. Ми не перекриваємо мости», – зазначив посадовець.
Читайте также: Какие улицы перекроют в Днепре на День города.