У 2022 році Укрзалізниця передасть пасажирське перевезення в управління Deutsche Bahn

10.11.2021 17:49   -

АТ «Укрзалізниця» (УЗ) у 2022 році передасть до управління Deutsche Bahn DB Engineering&Consulting пасажирські перевезення, – повідомляє Національний Промисловий Портал.

«За планом ми передаємо пасажирські перевезення в управління Deutsche Bahn Consulting з наступного року… нагадаю, що Deutsche Bahn має такий досвід у Казахстані та він досить успішний», — повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков під час форуму «Велике будівництво: нова залізниця» у Києві у вівторок.

Зараз компанія реалізує першу фазу спільного співробітництва — надання консультаційних послуг.

24 серпня 2021 року АТ «Укрзалізниця» та Deutsche Bahn Engineering & Consulting уклали договір про консалтинг у сфері пасажирських перевезень.

“Укрзалізниця” і Deutsche Bahn Engineering&Consulting уклали договір щодо консалтингу у сфері пасажирських перевезень – у разі успішної співпраці вже у 2022 році німці можуть взяти в управління ці перевезення.

Фахівці Deutsche Bahn E&C почали роботу над проєктом удосконалення пасажирських перевезень в Україні – очікується, що Deutsche Bahn E&C надасть проєкт звіту з рекомендаціями до кінця цього року.

Президент Володимир Зеленський оголосив про старт нового напрямку “Великого будівництва” – “Нова Українська залізниця”.