Цілком адекватна логіка: всі родичі організаторів, пропагандистів й учасників війни проти України мають перебувати на Московії і під санкціями

04.03.2022 13:24   -

Син прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова Дені перебуває у Франції, про що свідчить відео, опубліковане в його акаунті в Instagram.

Дені розважається в Парижі, але персональні санкції проти кремлівських чиновників мають поширюватися і на їхні сім’ї.

2 березня Дені Пєсков опублікував в Instagram відео, на якому він катається на самокаті в Парижі, – пише журналіст Данило Мокрик.

“Це Дені Пєсков – син Дмитра Пєскова, брехливого речника Путіна. Дмитро Пєсков зараз під санкціями ЄС. Його син Дені розважається у Парижі, Франція. Прямо зараз. Поки російські воїни вбивають десятки українських дітей. Якщо ЄС та США дійсно хочуть, щоб їхні персональні санкції проти кремлівських чиновників зашкодили, ці санкції мають охоплювати дружин, чоловіків та дітей чиновника. Тому що сім’ї кремлівського злочинця живуть і навчаються в Європі або в США. Вони повинні втратити такі можливості. Родини також виступають як гаманці тих чиновників. Гаманці мають бути заморожені. Без такого підходу всі персональні санкції лише напівзаходи”, – закликав Мокрик.