Треба просто пєрєстать тестувати. Зеленський і Шмигаль вже майже перемогли вірус

14.12.2020 12:07   -

Видання Главком кепкує зі статистики, що оприлюднює влада “Слуг народу”, яка запевняє українців, що ефективна протидія поширюваності захворювання на коронавірус, майже здолала його без вакцини і локдаунів, простим щоденним озвучуванням механічним голосом міністра охорони здоров’я Степанова кількості захворілих та померлих.

Але все ж, на думку авторів статті-фейлетону, головний рецепт чуда-перемоги, якому заздрить весь хворий світ, котрий безуспішно намагається зупинити епідемію, котрий вдається до жорсткого карантину, гублячи власну економіку, – це …кількість тестувань.

Хочу проаплодовану нашому Кабміну і окремо Міністерству охорони здоров’я. Ми перша країна в світі, яка без вакцинації і без уходу на жорсткий карантин перемогла Covid-19, із захопленням розповідає Главком.

Статистично. Всього за пару тижнів скоротилися показники офіційного кількості захворілих коронавірусів без будь-яких дій. Хоча … Одне дію було. Скоротили кількість проведених тестів.

Україна – перша країна в світі, яка без вакцинації і жорсткого карантину перемогла Covid-19

І бачите, як це позитивно вплинуло? Браво! Німеччина, США, Ізраїль і Франція мають у нас вчитися, як цього хотів Шмигаль. Але я даю шмигаліон відсотків, що до подібних маніпуляцій вони не опустяться. Їм важливо перемогти Covid-19, реально знизити кількість хворих і зберегти життя своїх громадян.

На тлі таких цифр чекаю оголошення про те, що локдаун з 8 січня по 24 скасовується. Якщо лицемірити і плювати на громадян, то вже по повній. Так, Володимир Зеленський ? Адже «какая разница» скільки проводити тестів і скільки реально хворих в Україні, якщо мета гарна тенденція в статистиці, а не реальні результати, – підсумовує видання.