ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення

20.04.2021 19:42   -

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» запропонує споживачам два нові тарифи на газ, які почнуть діяти на постійній основі з 1 травня 2021 року. Ціни на блакитне паливо в рамках нових тарифів будуть відомі вже 25 квітня. Щоб клієнти компаній змогли самостійно обрати найбільш зручний для себе тариф, у ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» надали докладні розяснення.

З 1 травня поточного року, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі будуть автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів «Дніпропетровськгаз Збуту» таким тарифом за замовчуванням стане «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Він дозволить споживачам не перейматися стрибками цін і спокійно та надійно використовувати природний газ впродовж 12 місяців. Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» буде діяти з 1 травня 2021 до 30 квітня 2022 року.

Тариф має для споживачів ряд переваг. По-перше, ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення. По-друге, не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. По-третє, передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.«ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» – це тариф для клієнтів, які прагнуть стабільності і хочуть мати страховку від зростання ціни. Їм не потрібно буде щомісяця перевіряти ціни і хвилюватися через біржові котирування в Європі. Ціна природного газу для них не зросте впродовж року.

Ще один тариф від ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» – «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ», теж почне діяти з 1 травня 2021 року.

Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач щомісяця сплачує 1/12 частину отриманої суми, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше.

В кінці строку дії тарифу постачальник здійснює звірку показників та проводить перерахунок. Якщо клієнт використає менше запланованого обсягу газу, зекономлена сума повертається на його рахунок або він може залишити її на своєму особовому рахунку в оплату майбутніх періодів. Споживачам варто звернути увагу, що, у рамках цього тарифу, ціна газу протягом року не змінюватиметься і буде нижчою, ніж у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Клієнти щомісяця здійснюватимуть однаковий платіж впродовж року. Як результат, громадяни не матимуть надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон.

«ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» сподобається тим клієнтам, які прагнуть прогнозованих платежів за газ і хочуть уникнути великих сум у платіжках під час опалювального сезону. Також тариф передбачає знижку на газ для тих, хто перейде на нього до 1 серпня 2021.  Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику або зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет споживача, вебсайт постачальника, кол-центр, мобільний додаток або в інший запропонований постачальником спосіб.

Згодом «Дніпропетровськгаз Збут» запропонує своїм клієнтам тариф «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ»

Відповідно до цього тарифу, ціна на блакитне паливо буде ринковою і встановлюватиметься щомісяця. В свою чергу, споживачі матимуть можливість зекономити, якщо газ подешевшає. Зауважте, що передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно буде як і раніше. «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ» підійде тим клієнтам, які звикли стежити за ринковими тенденціями. Тариф дозволить споживачам оперативно реагувати на сезонні зміни на ринку газу. 

Також компанія запустить тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ». Раніше він був відомий як акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»

Минулого опалювального сезону 2020/21 акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ» від ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» дозволила клієнтам зекономити майже 14 мільйонів гривень. Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» – це продовження традиційної акції компанії, яка дозволяє споживачам створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Споживач має можливість придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону.

На що потрібно звернути увагу, обираючи цей тариф?

1. Потрібний обсяг газу на опалювальний сезон клієнт визначає самостійно.

2. Газ закуповується за низькою літньою ціною.

3. Платити за газ можна у розстрочку.

Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» надає споживачам можливість максимально раціоналізувати витрати на придбання природного газу. Постачальник заздалегідь закуповує газ за оптимальними цінами, а споживачі використовуватимуть свій запас на власний розсуд саме тоді, коли він найбільше потрібен – під час холодного періоду.