Толока в АНД районі: мешканці та адміністрація організували прибирання зелених зон

08.05.2022 11:39   -

Сьомого травня в Амур-Нижньодніпровському районі міста організували толоку. Ініціатива провести прибирання належить мешканцям. 

«Попри складну ситуацію у  країні, мешканці нашого району самоорганізувалися і запропонували провести суботник. Зі свого боку ми підтримали таку гарну ініціативу. Допомогли з інвентарем для прибирання, сміттєвими пакетами, рукавицями тощо. Звісно ж, потім і організуємо вивіз сміття з локацій. До толоки разом з мешканцями долучилися і співробітники адміністрації району. Окрім того, займаємося у районі і ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ. Поставлена задача –  вивезти понад 500 кубів сміття. Зокрема, такі роботи сьогодні проводяться по вул. Передовій», – розповів голова адміністрації АНД району Руслан Вишневецький. 

Цього дня упорядковували території на набережній по вул. Малиновського та у парку козацької слави «Кирилівка».

Мешканка АНД району, голова ОСББ за адресою вул. Прогресивна, 7 Світлана Козярина теж долучилася до прибирання  у парку: «Це наше улюблене місце відпочинку. Багато мешканців полюбляють сюди приходити, відпочивати. Тому, щоб нам усім було тут приємно проводити час, вирішили навести порядок. Вдячні адміністрації району за підтримку. Зараз усі гуртом упорядкували територію  парку».

Толока в АНД районе: жители и администрация организовали уборку зеленых зон  | Городской сайт Днепра