Тимошенковці зігнали зубожілих дніпрян на мітинг проти тарифів – явку перевіряють по списках

24.10.2018 13:30   -
Автор:

Сьогодні, 24 жовтня, на площі біля ДніпроОДА актив ВО «Батьківщина» вийшли на мітинг за рознарядкою лідерки партії та майбутнього кандидата у Президенти Юлії Тимошенко. Їх мета – зібрати голоси проти підвищення тарифу на газ на 23%. Підписи збирали по спискам мешканців різних районів Дніпра.
Про це заявив кореспондент “Дніпрограда“, який став свідком акції, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Зі слів учасників та організатора, прибічники Юлії Тимошенко, за її закликом, вийшли на мітинг, який вони називають «відкритим зверненням». Збір підписів проти підвищення вартості опалення відбувався за списками.

Усі учасники акції ставили пташки у підготованих бланках. На різних локаціях зібралися прихильники лідерки «Батьківщини» з різних районів Дніпра. Кожен район отримав завдання обдзвонити актив, тому перевіряли, хто з’явився на мітинг.
«Ми збираємо підписи, аби змусити Президента України відмінити ініціативу Кабміну про подорожчання газу. Ми відреагували на заклики Юлії Тимошенко», – зазначила організатор, яка відмовилась назвати своє ім’я.

Крім того, по периметру площі та Парку Ракет розташували палатки ВО «Батьківщина», влаштували роздачу газет та передвиборчого матеріалу майбутнього кандидата в Президенти, агітуючи «голосувати за Юлечку».

Прикметно, що також на мітинг зібрались жінки похилого віку, які раніше входили до активу партії, однак перестали підтримувати Тимошенко після її останнього візиту у Дніпро. Вони обурилися поведінкою політика, яка навіть не підійшла та не вислухала людей, які її підтримували.
«До неї більше не залишилося поваги. Минулого разу всі зібралися біля сцени, слухали її виступ та чекали на спілкування. Нас попередньо запрошували і я особисто телефонувала та закликала прийти на зустріч з Юлією Тимошенко. Зі сцени вона критикувала кожного, але нічого не сказала про дітей війни та народ. Щойно вона завершила виступ – сіла у автівку і поїхала. У нас діяла ініціативна група, ми зібрали підписи близько 600 осіб у підтримку Юлі, однак зараз ми їй не віримо», – розповіла одна з жінок.