Тимошенко зробила важливу заяву про співпрацю з Зеленським

11.06.2019 20:15   -
Автор:

Партія «Батьківщина» у Верховній Раді нового скликання готова працювати в коаліції разом з «Слугою народу» та іншими політичними силами, налаштованими на євроінтеграцію України.
Така заява пролунала від Юлії Тимошенко, повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» із посиланням на «ВusinessUA».
«Наша команда налаштована в новому парламенті йти в коаліцію з новим президентом, з іншими демократичними проєвропейськими силами. І більш того, ми цієї коаліції готові запропонувати дуже сильний план, а головне – зробити все, щоб цей план став реальністю», – підкреслила Тимошенко. Також політик зазначила, що тим політичним силам, які мають всі шанси пройти до Верховної Ради, потрібно об’єднатися ще під час виборчої кампанії. Тимошенко запевняє, що ці партії повинні зробити все можливе, щоб мастодонти не пройшли на мажоритарних округах.
Мова йде про три політичні сили – «Слуга народу», «Голос» і «Батьківщина». Потрібно відзначити, що якщо дострокові парламентські вибори пройдуть в Україні 21 липня, результати голосування Центрвиборчком оголосить до 5 серпня. В цьому випадку перше засідання парламенту нового скликання має пройти не пізніше 9 вересня.