Терористи відновлюють свої укріплення на ділянках розведення військ на Донбасі

29.05.2020 18:05   -

Російсько-терористичні війська відновлюють свої позиції біля с. Петрівське. Ця ділянка була визначена для розведення військ . Тепер бойовики повернулись на старі позиції і укріплюються. Про це повідомляє РБК-Україна.

Таку інформацію надав ЗМІ постійний представник України при міжнародних організаціях Євген Цимбалюк під час засідання ради ОБСЄ.

Забезпечення повного і всеосяжного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандські форматі, які Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення в Петрівському“, – відзначив Цимбалюк.

Раніше повідомлялось, що на Донбасі було зафіксовано переміщення важкої техніки терористів у зони, з яких вона мала бути виведена згідно з попередніми домовленостями. Зокрема, Штаб ООС повідомляв про бронетехніку та важку артилерію бойовиків.