Терехов очолить управління міськради з допомоги учасникам АТО

08.12.2015 22:58   -
Автор:

Колишній кандидат на посаду міського голови Павлограда, демобілізований боєць АТО Євген Терехов очолить управління Дніпропетровської міськради, яке допомагатиме волонтерам та учасникам АТО. Про таке рішення у вівторок, 8 грудня, повідомив міський голова Дніпропетровська Борис Філатов, передає “Радіо Свобода“.
За його словами, у новій структурі виконкому Євген Терехов буде керівником новоствореного управління з роботи з учасниками АТО і волонтерами.
Водночас Євген Терехов на своїй сторінці у Facebook у вівторок зазначив, що його першочерговим завданням на новій посаді стане «навчити чиновників поважати хлопців з АТО», оперативно вирішувати проблеми ветеранів АТО, особливо ті, що пов’язані з їхньою адаптацією до мирного життя та виділенням земельних ділянок.
Боєць 93-ї механізованої бригади з позивним «Титановий Джексон» Євген Терехов змагався на виборах міського голови Павлограда у першому й другому турах. У другому турі 59,68% виборців у Павлограді проголосували за його опонента, заступника міського голови, висуванця «Опозиційного блоку» Анатолія Вершину. У Євгена Терехова, який висувався від «Укропу», було 40,31% голосів виборців. Тоді Терехов визнав свою поразку, заявивши, що програв «бій, але не війну».
У вівторок міський голова Дніпропетровська Борис Філатов повідомив, що призначив своїм першим заступником бізнесмена, свого товариша Дмитра Погребова.
27 листопада висуванець партії «Укроп», оголошений переможцем виборів міського голови Дніпропетровська, Борис Філатов склав присягу мера. Під час зачитування присяги група людей у залі вигукувала «Ганьба!». На противагу їм прихильники Філатова почали скандувати «Філатов!».
Читайте також: Как устроена городская власть Днепропетровска