Технологія маніпуляції і пропаганди в США дуже проста: Трамп проти погромів, Байден – за. Тому – голосуйте за Трампа!

08.07.2020 11:00   -
Автор:

Відомий український блогер-американіст Олег Пономар у своєму дописі у ФБ намагається допомогти українцям не заплутатися через поширену маніпуляцію про американські протести та погроми. Адже через те, що Трампа звинувачують у відвертому расизмі, нам намагаються накинути думку, що всі дії небілого населення, навіть відверто злочинні, обов’язково підтримуються суперниками Трампа, зокрема Байденом.

Таким чином складається негативне сприйняття опонента демократа на американських президентських перегонах, як тих, що схвалюють хаос та безладдя лише через те, що це афроамериканці, а їм дозволено таким чином виявляти свій гнів за колишні й теперішні приниження та дискримінації.

«Ботоферми Пригожина і Трампа (як він їх називає ласкаво та приязно – “мої воїни клавіатури”) наповнили інтернет відосіками про чорні погроми, сценами “на колінах” (часто фейковими) тощо. І в шапці до відосіку завжди – Байден ЗА це, Трамп – проти. Вас б’ють емоційно прямо в серце – хто ж любить погроми (а, якщо ви ще й латентний расист, – джекпот)?
Таким чином вас, як одноклітинних, підводять до простої одноклітинної розвилки – Трамп проти погромів, Байден – за. Тому – голосуйте за Трампа
».

Автор – Боніфацій