Ситуація з водою та теплом у Дніпрі: інформація від міської ради станом на ранок 5 лютого

05.02.2023 06:45   -

На 5 лютого Національна енергетична компанія «Укренерго» надала обмеження споживання для Дніпропетровської області лише на другу половину дня. 

Це означає, за командою «Укренерго» ліміти споживання електроенергії будуть застосовані лише з 16:00 до 20:00. На Дніпропетровську область на цей час надано 1494 МВт. 

Тобто відключення світла розпочнуться сьогодні з 16:00.

Проте в компанії зазначають, що  випадку надмірного споживання електроенергії будуть введені аварійні відключення.

Дізнатися, коли за графіком у вас мають вимкнути світло, можна за посиланнями:      
  –  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns
–  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html 

Просимо дніпрян помірно споживати електроенергію, аби у Дніпрі й надалі застосовувалися погодинні графіки вимкнення світла.

За минулу добу, 4 лютого, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 21 засмічення на мережах водовідведення, а також ліквідовано 14 пошкоджень на мережах водопостачання. 

Завдяки тому, що приватні енергопостачальні компанії наразі не вимикають електроенергію, то ситуація з роботою об’єктів водо-, та теплопостачання стабілізувалася.

Станом на 6 ранку у Дніпрі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Також в роботі всі об‘єкти КП «Теплоенерго». 

Фіксувалися знеструмлення будинкових котелень «Теплоенерго» по вул. Михайла Грушевського, Січових Стрільців, Вознесенська та просп. Богдана Хмельницького. 

Зараз всі вищезазначені будинкові котельні працюють.

Аварійних ситуацій на мережах теплопостачання не зафіксовано.

Станом на 6 ранку проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють і штатному режимі.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Сьогодні аварійна бригада КП «Дніпрводоканал» продовжить ремонтні роботи з ліквідації аварії на водоводі по вул. Яна Гуса, 36. 
Поки що перекрито водопостачання будинкам № 1-50. 
Комунальники роблять все можливе, аби якнайшвидше відновити людям водопостачання.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:    
(056) 732-12-12    
(095) 732-12-12    
(096) 732-12-12     
(073) 732-12-12