Ситуація у Павлограді: працюють підприємства, критична інфраструктура, магазини, транспорт, медзаклади

23.03.2022 12:43   -

Ситуація у Павлограді контрольована. Жителі з теплом, водою, електроенергією. Працює містоутворююче підприємство «Павлоградвугілля». Про це під час брифінгу розповів Павлоградський міський голова Анатолій Вершина. 

«Вчора був тривожний день. У місто прилетіли ворожі ракети. Одна людина загинула. Зруйнована інфраструктура залізничної станції, з рейок зійшли вантажні вагони. Та нині у Павлограді все під контролем. Працює наша місцева військова адміністрація, тероборона», – сказав Павлоградськийміський голова Анатолій Вершина.

Він додав, що місцева влада співпрацює з правоохоронними органами, силовими структурами. Курсує громадський транспорт, люди їздять на роботу. Відкриті магазини, туди завозяться продукти. Немає жодних збоїв в роботі критичної інфраструктури. На містоутворюючому підприємстві добувають вугілля. 

Павлоград вже прийняв 5,5 тис переселенців з областей найбільш активних бойових дій. З них понад тисяча зареєструвалася в органах соціального захисту. Решта самостійно знайшли житло. 

«Допомагаємо переселенцям з роботою, пропонуємо вакансії. За потребою розселяємо. Дітей приймаємо до шкіл на дистанційне навчання», – розповів Анатолій Вершина. 

Лікарні міста працюють та забезпечені необхідними медикаментами. Відновлена робота міжміського транспорту.