Своїм приїздом у Дніпропетровськ міністри “узаконили” полк “Дніпро-1”

21.07.2015 17:47   -
Автор:

Візит перших осіб додав впевненості добровольцям, зауважив почесний комбат Юрій Береза.
Про це Дніпро.depo.ua передає з посиланням на виступ Берези в ході візиту прем’єр міністра Арсенія Яценюка і міністра МВС Арсена Авакова на базу полку “Дніпро-1” у Дніпропетровську.
“Ми давно чекали цього дня, коли до нас приїде міністр, прем’єр-міністр. Ми очікували і нарешті це відбулося. Після цього дня уже ніхто не скаже, що ми якісь незаконні. Ми не тільки законні, ми правильні”, – наголосив почесний командир полку “Дніпро-1”, народний депутат Юрій Береза.
Приїзду міністра на базі полку чекали з моменту її відкриття – 18 квітня цього року, до річниці утворення “Дніпро-1” у складі МВС. Після того неодноразово з’являлися анонси про можливий візит Арсена Авакова, проте інформація не підтверджувалася.
Читайте також: Съезд «Правого сектора» должен ответить на ожидания своих избирателей, – Олейник

За словами міністра МВС, добровльці “Дніпра-1” будуть основою нової поліції особливого призначення: “Корпус оперативно-раптової дії. Це спецпідрозділ, який буде готуватися за особливими стандартами з урахуванням світового досвіду. Так буде з цим підрозділом по усій країні, а ви отримали цей досвід у боротьбі”, – заявив Арсен Аваков.