Свободівці та звичайні патріоти розігнали сепаратистський мітинг у Кривому Розі

11.04.2015 14:10   -
Автор:

Сьогодні, 11 квітня, в Кривому Розі свободівці разом з іншими патріотами розігнали сепаратистський мітинг. Предтечею такої акції стало розповсюдження агітаційних листівок, зміст яких зводився до пропаганди відновлення Радянського Союзу.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на повідомлення ВО “Свобода” Кривий Ріг на офіційній сторінці у фейсбук.
“Близько 10 ранку біля міськвиконкому зібралася велика кількість людей молодого та середнього віку, «цікавої» зовнішності. Всі вони були з листівками та поводили себе в край нахабно. Мали власного оператора та керівників.
Патріоти міста відреагували на таке зухвальство швидко, вилучили літературу та знищили агітаційні плакати, в ході спілкування стало відомо, що молоді люди, яких зігнали на мітинг, були студентами технічних училищ та школярами.
Безсоромність та ницість дерижерів такої антиукраїнської акції, просто не має меж. Користуючись молодим віком людей, яким бракує життєвого досвіду, ляльководи свідомо ламають їм життя впливаючи таким чином на формування їх соціальної та національної свідомості.
Є інформація, що на теренах Криворіжжя, сепаратиським рухом керує така собі Вікторія Шилова.
ВО «Свобода» та «Обєднання патріотичних сил Кривбасу» заявляє, що сепаратизм на території Кривого Рогу не пройде, а всіх роздмухувачів антиукраїнської пропаганди буде виявлено та покарано”, – йдеться у повідомленні свободівців.