“Свобода” назвала відповідальних за подорожчання проїзду

06.03.2015 19:00   -
Автор:

“Відбулося робоче засідання постійної депутатської комісії з приводу подорожчання тарифів на проїзд у маршрутному транспорті Дніпропетровська. Про це ми – “Свобода”, яка постійно цікавилась цим питанням – дізналися випадково. Долю мільйонного міста вирішували з 10 до 16. Відбувався процес затвердження тарифів. По кожному напрямку вирішували індивідуально. Тариф на проїзд в березні зросте до 5-6 гривень”, – заявив голова Дніпропетровської міської організації партії “Свобода” Кирило Дороленко.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“На прохання надати склад робочої комісії, секретар нам відмовила – але кого я впізнав точно, так це Грищев Дмитро – партія “Блок Петра Порошенко”, Жуков Тарас – партія “Батькивщина”, якийсь комуніст (а повинно бути дев’ять депутатів міської ради, для кворуму хочаб п’ять, але іншим взагалі начхати), сторона АТП, Прилипа Ірина керівник департаменту транспорту, громадські діячі Сєлін та Васючков. Принципової позиції під час обговореня, я не почув”, – каже свободівець.
“Знайте, саме ці люди несуть відповідальність за подорожчання перевезень у Дніпрі найближчим часом”, – наголосив Дороленко.