Свавілля обласної влади в центрі Дніпра

06.05.2020 14:19   -

Сьогодні в центрі міста, біля Дніпропетровської ОДА і “Парку ракет” знову неспокійно – поліція оточила невеличку будівлю біля ракет і міняє гасла, що вивішені на будівлі «Медіапростір». Сама будівля арендована громадською організацією і тут знаходиться Штаб Руху опору капітуляції в Дніпрі, який очолює колишній нардеп Андрій Денисенко.

Наразі, будівля оточена поліцейськими, під прикриттям яких невідоми особи закривають і знімають національно-патріотичну символіку та банери громадської організації. Раніше з боку обласної влади були неодноразові спроби припинити діяльність Штабу.

Після зриву червоно-чорного прапору, поліція тепер прикриває наступний злочин Зевлади та Олійника – нищення гасел #РОК проти капітуляції.

Опубліковано Андрієм Денисенком Вівторок, 5 травня 2020 р.

Карантин вони використовують як ширму для придушення опозиції та своїх протиправних дій проти #Руху_опору_капітуляції. Цинічно прикриваючись медиками, червоним хрестом (!) і пандемію. А за кілька днів до того вони зірвали і не дали відновити червоно-чорний прапор на ракеті поруч з хабом. Зевлада реалізує путінський план нищення всього гідного, вільного, українського“, – написав у Фейсбук колишній народний депутат Андрій Денисенко.

На думку Денисенка, влада іде шляхом колишнього президента Януковича, попираючи свободу, демократію і права громадян.

На числені питання до поліції та виконавців робіт будь-яких адекватних відповідей надано не було.