Суд почав розглядати апеляцію захисту на арешт Корбана

05.01.2016 15:25   -
Автор:

Апеляційний суд Києва почав розглядати апеляційну скаргу захисту Геннадія Корбана на обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 25 лютого, передає сайт ua.112.ua.
“Засідання Апеляційного суду міста Києва з розгляду апеляції захисту Геннадія Корбана почалося з невеликою затримкою”, – написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар партії УКРОП Євгенія Кравчук.
Раніше представник захисту Олександр Лисак сказав, що не знає, де знаходиться Корбан з 28 грудня і чи буде на сьогоднішньому засіданні Апеляційного суду Києва.
Нагадаємо, Дніпровський суд відправив Геннадія Корбана під арешт на 60 діб. 31 жовтня СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності Геннадія Корбана. Його підозрюють в організації злочинної групи, яка викрадала людей. Також Корбана підозрюють у розкраданні 40 млн грн, зібраних для волонтерів АТО.
ГПУ оприлюднила аудіозапис розмови людей з голосами, схожими на голоси адвоката Геннадія Корбана Оксани Томчук і нардепа Андрія Денисенка.
У ГПУ також продемонстрували папери, які нібито свідчать про те, що депутати групи “Укроп” отримують доплати від Корбана. Також кошти отримували чиновники Дніпропетровської ОДА. Ще у Корбана виявили схеми рейдерських захоплень підприємств. Відомство оприлюднило аудіо розмов людей з голосами, схожими на Геннадія Корбана та деяких нардепів.