Студенти Дніпропетровська переконують, що чужої війни не буває

02.10.2014 11:41   -
Автор:

У п’ятницю, 3 жовтня, на центральній площі Дніпропетровська користувачів соцмереж фотографуватимуть на патріотичні «аватарки», а містян розважатиме чарівник.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ГЛАВНОЕ».
Завдяки такій акції студенти Дніпропетровщини хочуть довести, що чужої війни не буває. Саме таку назву отримала благодійна акція від молоді. За символічну ціну усім охочим запропонують придбати вироби хенд-мейд – різноманітні браслети та брелоки, а також картини і глиняні вироби. Кошти збиратимуть на допомогу українській армії. До благодійної акції долучилися представники більшості вишів області. Ярмарок пройде на АРТ-Толоці біля ТЦ «Пасаж». Початок о 16.00.
Гостям ярмарку запропонують відвідати шість тематичних секцій та стати учасниками різноманітних майстер-класів. Очікуються виступи музичних колективів і танцювальних студій. До благодійної акції залучили також фокусників і чарівників.
Висловити свою вдячність захисникам України, які наразі перебувають у зоні АТО можна буде на станції «Героям вдячні».
Працюватиме також «Фото-сектор». Тут можна буде замовити собі патріотичний юзерпік або навіть невеличку фотосесію.
Для маленьких дніпропетровців працюватиме «Дитяча станція». Тут з малечею бавитимуться аніматори. Дітям запропонують взяти участь у коротких квестах і конкурсах малюнків на асфальті.
У рамках ярмарку відкриють також «Алея мистецтв». Тут усіх охочих навчатимуть виготовляти фінічки, створювати картини у стилі петриківського розпису та за допомогою техніки квілінгу.
На відвідувачів «Алеї краси» чекатимуть уроки візажу, косоплетіння, боді-арту та малюнків хною. Отримати майстер-клас з черлідінгу можна буде у «Танцювальній секції».