Співробітники ОБСЄ зібрали €20 тис для дітей-переселенців на Дніпропетровщині

12.02.2015 13:38   -
Автор:

20 тис євро зібрали співробітники ОБСЄ для дітей-переселенців, родини яких переїхали на Дніпропетровщину. Грошовий чек Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Занньєр передав під час відвідання Центру переселенців «Допомога Дніпра» раднику голови облдержадміністрації Борису Трейгерману.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
За ці кошти будуть закуплені речі, які необхідні дітям, які через збройний конфлікт на Сході України були вимушені покинути свої домівки.
«Ми були вражені тією увагою, яку надали прості співробітники ОБСЄ головного офісу. Прості співробітники, які знали, що Генеральний Секретар сьогодні приїжджає в Дніпропетровську область зібрали свої пожертви для дітей, які приїжджають в наш регіон. Сьогодні Генеральний Секретар передав нашим дітям цю допомогу. 20 тис євро для переселенців з Донецької та Луганської області. Цей сертифікат він передав нам для того, щоб на ці гроші ми придбали все необхідне для дітей», – сказав Борис Трейгерман.
«Я особисто побачив ту сильну підтримку, яку надає місцева влада вимушеним переселенцям. Я відвідав Центр переселенців і передав невелику допомогу, яка була зібрана безпосередньо працівниками нашого офісу у Відні для вимушених переселенців. Найважливіше, що ми всі повинні об’єднати наші зусилля. Україна буде продовжувати отримувати всю цю підтримку від ОБСЄ, яка буде потрібна», – наголосив Ламберто Занньєр.