Служба зайнятості відкриє двері для бійців АТО цієї п’ятниці

07.10.2015 12:32   -
Автор:

День відкритих дверей для бійців АТО проведе центр професійно-технічної освіти держслужби зайнятості цієї п’ятниці, 9 жовтня. Кожен воїн, який прийде і запишеться на курси, зможе опанувати одну з 9 професій і влаштуватися на роботу.
Про це повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Центр проф-тех. освіти навчає 9 професіям. Серед них касир в банку, оператор обробки інформації та програмного забезпечення, електрогазозварник, медичний працівник, продавець непродовольчих і продовольчих товарів.
У Центрі запевняють – всі професії, представлені у них, затребувані на ринку праці. Служба зайнятості регулярно проводить дослідження, щоб визначити – на кого чекає роботодавець. Найбільш популярні зараз професії продавців і електрогазозварників.
«Ми проводимо колосальну роботу для того, щоб допомогти воїнам АТО адаптуватися в мирному житті, – зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей при Дніпропетровській ОДА Наталія Шуліка. – Це позиція керівника Дніпропетровщини Валентина Резніченка і кожного з нас. І ми раді, що з часом до нашої ініціативи приєднуються й інші організації. Спасибі Центру проф-тех. освіти за бажання співпрацювати».
Під час заходу воїнам дадуть відповіді на всі питання стосовно навчання. Потім хлопці зможуть записатися на курси, щоб у подальшому знайти роботу.
День відкритих дверей – в цю п’ятницю, 9 жовтня, у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти держслужби зайнятості, за адресою проспект Пушкіна, 55. Початок об 11:00.
Читайте також: Милиция напомнила об уголовной ответственности избирателя на выборах