Скандал на муніципальному телеканалі: новому ведучому закидають пияцтво та насильство над жінками

20.01.2020 18:37   -
Автор:

Тиждень розпочинається із скандальної новини, що розповсюдилися на вихідних у соцмережах. У ведучому нового шоу на муніципальному каналі ДніпроТБ «TotalFreedom» у Юрії Константинові дніпряни впізнали одіозного Юрія МихайлОвича, що 10 років тому, після гучного, скандалу втік із Дніпра до Києва.
У 2010 році, Юрію МихалОвичу закидали агресивну поведінку, пияцтво, насильство над жінками-підлеглими під час його роботи на 51-му каналі (Дніпропетровська обласна теле-радіокампанія). Тоді керівництво каналу «відхрестилося» від такого співробітника, зауваживши про те, що працював він на громадських засадах, не був оформлений та не отримував платню. МихалОвич більше місяця не відповідав на дзвінки і не виходив на зв’язок, просто «зник». У Дніпрі про нього швидко забули.
Юрій МихайлОвич: так виглядав телеведучий під час роботи на 51-му каналі у Дніпрі (фото нижче)
В Днепр вернулся политтехнолог с темным прошлым. Новости Днепра
Згодом Юрій «всплив» в ефірах столичних телеканалів, але з іншим прізвищем – Константинов. Протягом 10 років встиг попрацювати журналістом та ведучим програми «Політична кухня» на 5-му каналі, продюсером на каналі NewsOne. Також Юрій Константинов регулярно з’являвся в ефірі телеканалу 112 у якості «експерта» та «політтехнолога». Чоловік кардинально змінив імідж і був майже невпізнаний для тих, хто ще якось пам’ятав МихалОвича.
Юрій Константинов: імідж «столичної телезірки» та «політтехнолога» (фото нижче)
В Днепр вернулся политтехнолог с темным прошлым. Новости Днепра
Все знаючий Гугл на запит про дану особу видав чимало посилань на його «експертну думку», але жодної сторінки із біографією. Проте знайшлись декілька публікацій, що свідчать про асоціальну поведінку Юрія Константинова у минулому.
Видання Детектор медіа нагадало, що МихайлОвич намагався обернути власний п’яний дебош у дніпровському клубі Бартоломео на факт його переслідування через журналістську діяльність. Пан МихайлОвич, випивши більше літра «оковитої», вдирався на столи та чіплявся до відвідувачів клубу, за що і отримав на горіхи. У міліції дали повне пояснення у цій справі, де «утиском журналіста» і не пахло, а тхнуло лише перегаром неадекватного чолов’яги.
Далі – більше. Юрій МихайлОвич згадується в брудній історії із згвалтуванням та погрозами зброєю дівчини по виклику у Нікополі. Як пише видання Цензор, МихайлОвич вирішив «заощадити» на послугах 18-тирічної представниці древньої професії, у якості аргумента використав пістолет. Видання зазначає, що на той час МихалОвич був ще і помічником екс-губернатора Дніпропетровської області та нардепа Олександра Вілкула.
Ще один шокуючий факт – свідчення співробітниці ДОТРК, із якою Михайлович знаходився у близьких стосунках. За словами постраждалої Анни, Юрій МихайлОвич регулярно погрожував їй та її близьким вбивством на підставі ревнощів, утримував її у квартирі без згоди, псував особисті речі і т.ін. Дівчина робить припущення, що у її колишнього співмешканця існують психічні розлади.
Після майже десяти років відсутності Юрій МихайлОвич повернувся у Дніпро. Як стверджують джерела у соцмережах, фінансування на власний ТБ проект – політичне ток-шоу, Юрій (тепер вже) Константинов отримав від перших постатей міста. Натякають на мера Дніпра Бориса Філатова та Генадія Корбана, як джерела фінансування. Це лише припущення, але факт того, що шоу «TotalFreedom» виходить саме на муніципальному каналі Дніпро ТБ – залишається фактом.
Чи знають в мерії про репутацію та особливі прихильності людини, яку найняли на роботу у якості ведучого політичного ток-шоу, що буде впливати на думку містян – питання. Як співпраця із «експертом та політтехнологом» Константиновим вплине на рейтинг та ступінь довіри містян до мера та його оточення – питань не викликає. Адже 20-ий рік – рік виборів, і не зрозуміло нащо так «підставлятися» ще на старті діючим очільникам Дніпра. Тим більше, з професійної точки зору, як журналіст та «технолог», Юрій Константинов не викликає особливої поваги ані серед колег, ані серед глядачів.
Днепр. Главное