Сюрприз от Пенсионного фонда: какие изменения ждут в Днепре и области

22.05.2019 10:30   -
Автор:

В СМИ появилась информация о том, что ПФУ планирует закрыть большое количество отделений по Украине.
Что ждет пенсионеров Днепра и области рассказал Юрий Козак, начальник Главного управления областного управления Пенсионного фонда в Днепропетроской области, сообщает Интернет-издание “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” со ссылкой на “Днепровскую панораму“.
Про обслуговування громадян Головним управлінням.
Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.
Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області повідомляє, що з 1 лютого 2018 року відбулася централізація функцій Фонду.
За станом на 1 травня 2019 року як юридична особа функціонує одне Головне управління, в якому на обліку перебуває 960 тис. пенсіонерів.
Пріоритетним завданням Фонду області є надання якісних послуг населенню. Для мешканців Дніпропетровщини, які звертаються за послугами до Головного управління, в області створено 42 сервісні центри (відділи та сектори обслуговування громадян), які охоплюють усі міста та сільські райони області.
Окрім цього, послуги надаються спеціалістами Фонду на 83-х віддалених робочих місцях, які розташовані в об’єднаних територіальних громадах, центрах надання адміністративних послуг, селищних радах тощо. Кількість точок обслуговування, що наближають послуги до мешканців, буде тільки збільшуватись.
Прийом та обслуговування громадян відбувається без поділу за територіальним принципом.
Адреси сервісних центрів, пунктів обслуговування, графіки прийому та телефони гарячих ліній можна знайти на інформаційній сторінці Головного управління веб-порталу Пенсійного фонду України: https://www.pfu.gov.ua/dp/category/kontakty/kontakty-pidvidomchyh-upravlin/