Штаб ООС звітував про 1 випадок порушення режиму тиші на Донбасі за минулу добу

09.11.2020 08:51   -

За повідомленням прес-служби Штабу ООС у Фейсбук, за минулу добу 8 листопада російські найманці на Донбасі здійснили одну провокацію, відкривши вогонь зі стрілецької зброї та гранатомета.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Водяне зафіксовано застосування противником підствольного гранатомета та стрілецької зброї“, – сказано в повідомленні.

Обстріли не призвели до втрат і поранень в українських підрозділах. Вогонь у відповідь на цю провокацію наші військові не відкривали.

Від початку поточної доби, 9 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, що 7 листопада в Луганській області загинув український військовослужбовець з 80-ї десантно-штурмової бригади Олег Свинарик. Представники тристоронньої контактної групи на переговорах по врегулюванню питань Донбасу повідомили в своєму телеграм-каналі про те, що однією з причин загибелі 20-річного юнака може бути самогубство, тому даний випадок не зарахували до бойових втрат в зоні проведення ООС.