Штаб Філатова заявив про дискредитацію «Українського об’єднання патріотів»

03.11.2015 15:45   -
Автор:

Виборчий штаб кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська Бориса Філатова заявив про дискредитацію «Українського об’єднання патріотів», його лідерів і активістів.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу штабу.
“Ми, як партія, що отримала впевнену підтримку українців на місцевих виборах 2015 року в різних регіонах, обурені діями правоохоронних органів і безвідповідальних політиканів. По всій країні вони продовжують вкидати в інформаційний простір нахабну і брехливу інформацію, покликану дискредитувати «Українське об’єднання патріотів», його лідерів і активістів.
Нам безпідставно приписують підроблені звинувачення у всіх смертних гріхах, починаючи від підкупу виборців, закінчуючи вбивствами опонентів. Це настільки відверта брехня, що жоден розсудливий українець, що волею долі має щеплення від тотальної пропаганди, не повірить в нього. Ніколи «Українське об’єднання патріотів» не порушувало закон і, тим більше, не займалося фінансовим мотивуванням виборців.
Це інструментарій та практика екс-регіоналів з донецької банди Вілкула-Ахметова, до якої ми не маємо ніякого відношення ні в минулому, ні в сьогоденні, не матимемо і в майбутньому. Тому як зі зрадниками і терористами не можна мати ніяких справ.
А те, що вони є злочинцями і терористами, не викликає ніякого сумніву. Днями ми отримали чергове підтвердження, коли добросовісні представники правоохоронних органів і спецслужб передали нам документи, що підтверджують жахливі діяння запорізького організованого злочинного угруповання, що працює в інтересах Ахметова і Вілкула. Перебуваючи на посадах районних депутатів, ці нелюди розбазарювали народне добро, відписували донецько-криворізькій банді чужі землі, залякували населення.
Ми вдячні сумлінним співробітникам підрозділу «Альфа». Вони не побоялися передати нам документи, що підтверджують злочини людей, котрі віддавали незаконні накази до оперативних і слідчих дій”, – зазначається у заяві.