Щодня в Дніпрі прибирають з вулиць 170 тон сміття

06.08.2018 11:45   -
Автор:

Щодня з вулиць Дніпра комунальники прибирають близько 170 тонн побутових відходів. З них 70 тонн мешканці та гості міста не доносять до урн і викидають просто на вулицях. Така недбалість псує вигляд Дніпра. Особливо багато непотребу залишається після вихідних – хоч відпочивальники і обіцяють бути охайними.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
«Незважаючи на те, що міська влада вже встановила понад 2,5 тис. сміттєвих контейнерів та урн, люди викидають сміття собі під ноги», – зазначила представниця департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Світлана Літвінова.
Щоб зробити Дніпро чистішим, щодня на вулиці міста виходять понад 500 осіб. Вони працюють уже тоді, коли місто тільки прокидається. Збір сміття – лише частина їхньої роботи. Комунальникам доводиться також мити запльовані лавочки і тротуари, на які справляють потребу нетверезі містяни.
«Чергові бригади комунальників виходять на роботу о шостій ранку.Починають з Європейської площі, набережної, скверу Героїв, території біля Театру опери та балету, центральної алеї міста. У міському «титулі» загалом понад 500 об’єктів, які обслуговують 6 підприємств, зокрема 2 комунальних», – розповіла Світлана Літвінова.