Ще одна жертва власних ідей: лідер антимасочного руху в США помер від ковіду

31.08.2021 06:21   -

Лідер техаського руху проти носіння масок як засобів захисту від коронавірусу Калеб Уоллес помер від Covid-19. Йому було всього 30 років, повідомляє видання Іndependent.

30-річний Калеб Уоллес провів три тижні в реанімаційному відділенні медичного центру Шеннон у своєму рідному місті Сан -Анджело. Його сім’я раніше казала, що його становище погіршується після того, як він потрапив до лікарні 30 липня. Цей чоловік під час пандемії коронавірусу очолив рух своєї громади в Центральному Техасі проти носіння масок та інших профілактичних заходів. Дружина Уоллеса чекала на четверту дитину.

Рік тому, 4 липня 2020 року Калеб Уоллес допоміг організувати «Ралі Свободи» в Сан -Анджело. Люди на цьому заході несли знаки, які критикували носіння масок, закриття підприємств, науку, яка стоїть за COVID-19, та ліберальні ЗМІ. Він також організував групу «Захисники свободи Сан-Анджело». Він також написав листа до шкільного округу Сан-Анджело з вимогою скасувати всі протоколи щодо COVID-19.

Дружина Калеба Джессіка Уоллес розповіла виданню “abc10“, що її чоловік почав відчувати симптоми COVID-19 ще 26 липня, але відмовився проходити обстеження або йти в лікарню. Натомість він прийняв високі дози вітаміну С, цинкового аспірину та івермектину (ліки проти паразитів, які чиновники закликали людей не приймати від COVID-19). 30 липня Калеба Уоллеса доставили до відділення невідкладної допомоги, а з 8 серпня він був без свідомості та перебував на апараті штучної вентиляції легенів. За день до його смерті Джессіка Уоллес опублікувала на сімейній сторінці GoFundMe допис про те, що її чоловік “був недосконалою людиною, але він більше за все любив свою сім’ю та своїх дівчаток“.

Anti-mask organizer Caleb Wallace dies of COVID-19 at 30