Ще одна втрата України: на Донбасі загинув військовий

19.08.2021 09:24   -

Прес-служба ООС повідомила, що в результаті обстрілу російсько-терористичних груп вранці 19 серпня один український військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Загалом, за минулу добу, 18 серпня, було зафіксовано 3 обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойовики використовували міномети калібру 82 та 120 мм

Поблизу ШИРОКИНОГО противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. Біля ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.Неподалік ОПИТНОГО ворог вів вогонь з мінометів 120-го калібру. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає“, – сказано в повідомленні Штабу ООС.

Станом на 7 годину ранку, 19 серпня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню: у напрямку Новоолександріки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї; біля Кримського противник обстріляв наші позиції з мінометів 120-го калібру; неподалік Нью-Йорку ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.